Reventon R&G Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αρχική ΣελίδαΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το παρόν forum είναι αρχειοθετημένο. Το ενεργό forum βρίσκεται εδώ.

EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA

Πήγαινε κάτω 
+7
Choco
TiropitaS
xXJokerXx
TwistedFate7
Shamanoubis[G.E]
DevilMayCrys
xXBleaCh
11 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xXBleaCh

xXBleaCh

Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2012
Τόπος : Απο πισω σου
Φύλλο : Άντρας

EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 3:06 pm

παιδια εγω αρχικα ειχα φτιαξει εναν warrior πνευματος καλος ητανε μπορω να πω ΕΚΤΟΣ απο τις στιγμες που εκανα PvP με Sura.Εκει περα σιμενε σιγουρος θανατος.Οποτε τα πειρα (νευριασα δηλαδη)δινο οτι ειχα και δεν ειχα για items sura.Ξεκιναω εναν sura τον παο 250 ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΟΓΙΓΑΝΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SURΑ!!!!ΕΒΑΛΑ 12-15 % ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΤΕΜΣ ΜΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ!!!)ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ LVL 220 ΣΑΜΑΝΟΣ!!!ΟΠΟΤΕ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ (ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ)8Α ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΘΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΜΑ ΜΠΟΡΟΘΣΕ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ SURA ΠΕΚΤΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΣΟ ΚΑΛΑ (ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΕΚΤΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...)Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DevilMayCrys

DevilMayCrys

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2012
Τόπος : Αθήνα;)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 3:09 pm

τα items που εχεις ειναι donate ; Question
xXBleaCh

xXBleaCh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 3:10 pm

ΧΡΙΣΗ SURA,ΛΕΥΚΟΥ ΛΥΚΟΥ
DevilMayCrys

DevilMayCrys

Αριθμός μηνυμάτων : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2012
Τόπος : Αθήνα;)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 3:15 pm

Κοιταξε για να στισεις εναν παιχτη θες 6-7 μπονους μετρημενα και οχι στην τυχη.Επισης οι αμυνες σου να ειναι κλασικες..ξιφους-μαγικη(σκουλαρικια,βραχιολι,αρμορ,κρανος)2χεριων-βελους-στιλετου...για σαμανους πρεπει να βαλεις στα παπουτσια(καμπανας μονο) ή να χωρισεις στα ισα καμπανα-στιλετου..δεν ξερω τι απο αυτα εχεις κανει..
Shamanoubis[G.E]

Shamanoubis[G.E]

Αριθμός μηνυμάτων : 373
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 3:45 pm

στις γενικες φροντισε να βαλεις μαγικι-ξιφους-2χειρο-στιλετο-βελος η αμυνα καμπανας ειναι προαιρετικη για γενικες...οποτε για PvP με σαμανους θα σε βοηθησει το settaki Wink
επεισης θα σε βοηθησει πολυ ο πολυαγαπημενος μας βιολογος! Smile
TwistedFate7

TwistedFate7

Αριθμός μηνυμάτων : 504
Ημερομηνία εγγραφής : 24/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΔευ Ιουλ 02, 2012 11:29 pm

Shamanoulis[G.E] έγραψε:
στις γενικες φροντισε να βαλεις μαγικι-ξιφους-2χειρο-στιλετο-βελος η αμυνα καμπανας ειναι προαιρετικη για γενικες...οποτε για PvP με σαμανους θα σε βοηθησει το settaki Wink
Προεαιτικη???? Εισαι και σαμανος :fail:
Αμα δεν βαλεις αρκετη καμπανας θα τρως 3,4 και 4.9 στο δτ. Εγω προτεινω να ισοροπησεις τις αμυνες με τα 6/7
xXJokerXx

Αριθμός μηνυμάτων : 54
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 12:30 am

Καλησπέρα εγώ σου προτείνω να έχεις (μαγική 2 χεριών ξιφους στιλέτου ) αμίνες σε 6/7 στο όπλο σου ευφία δύναμη 12 και αν μπόρις κρίσιμο αρμορ σου 15-12 της πιο πάνω αμίνες και στις ασπίδες σετ για κάθε χαραχτήρα και άρχισε και βιολόγο αυτά από μέναν πιστεβω να βοήθησα και με το παραπάνω
Shamanoubis[G.E]

Shamanoubis[G.E]

Αριθμός μηνυμάτων : 373

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 1:15 am

TwistedFate7 έγραψε:
Shamanoulis[G.E] έγραψε:
Αμα δεν βαλεις αρκετη καμπανας θα τρως 3,4 και 4.9 στο δτ. Εγω προτεινω να ισοροπησεις τις αμυνες με τα 6/7
εσυ στο dt πεφτεις πιο ευκολα απο σαμανους ή απο στιλεταδες??? εχω ρωτισει αρκετα ατομα και μου το εχουν πει αυτο... δεν το ειπα απο το μυαλο μου Wink
xXBleaCh

xXBleaCh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 11:18 am

πεδια sorry κιολας αλλα πραγματικα εχω ΨΥΛΟ μπερδευτει. scratch Λοιπον ας προσπαθησω να κανω μια ανακεφαλεωση...Λοιπον απο γενικεσ εχουμε τα εξης :2χερο ξιφους στιλετου μαγικι (παρ'ολα αυτα εγω ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εκτος φισικα απο το παλιο στιλετο... Μετα 6ο και 7ο χιλια σιγνομι αλλα πραγματηκα δεν εχω καταλαβει ο ενας μου λεει set (ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ SET)ο αλλος μου λεει να τα εχω μετρημενα.Εγω προσωπικα σικονο χωρις κοκκινι καμια 60αρια μαγικι και 49 η 51 ξιφους.Εγω προσωπικα εχω 6ο και 7ο για sura και warrior και καμια 5αρια σε νινξα ninja και shaman :S βιολογο ΣΚΙΛΟΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ μονολοτι το οτι ξερω πος ειναι ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΣ.Επισης ρε παιδια ρε παιδια δηλαδη,εγω ειμαι BM ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ DT??ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΛΟΥ SURA ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΟ....ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ WAR ΟΣΟ ΤΑ PVP ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
TiropitaS

TiropitaS

Αριθμός μηνυμάτων : 230
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 11:34 am

Δεν γίνετε να κάνεις έναν σούρα έτσι απλά και να γίνει καλός θέλει βιολόγο,θέλει άμυνες σετάκια γενικά θέλει δουλεία.
Choco

Choco

Αριθμός μηνυμάτων : 809
Ημερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
Τόπος : Shinsoo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 12:17 pm

αμα ειναι ΒΜ φουλαρε ευφυια και η προστασια θα παει 80% σχεδον χωρις αποστολες και δε θα νιωθεις... αυτο προτεινω εγω
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000215687245&ref=t
ShadowCy

ShadowCy

Αριθμός μηνυμάτων : 116
Τόπος : DreamLand ... O.o

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 1:16 pm

Δεν έχουν σημασία μόνο οι 12-15% άμυνες αλλα και το αν ο άλλος έχει σετ ή αν έχεις τελιομένες αποστολές βιολόγου,seon,cho
LearnToPlay

LearnToPlay

Αριθμός μηνυμάτων : 375
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Χρυσούπολη Καβάλας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 2:07 pm

XBleach στείλε μου ένα πμ όταν μπορείς να σε βοηθήσω
Κοτόπουλος-Jeff

Κοτόπουλος-Jeff

Αριθμός μηνυμάτων : 498
Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2012
Τόπος : Κοτέτσι της κυράς Μαριώς ανω δεξιά απο τον γάιδαρο στο Αχλαδαχώρη Σερρών

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 3:19 pm

TwistedFate7 έγραψε:
Shamanoulis[G.E] έγραψε:
7κ χιτ σε πολεμιστή σώματος από την 1η κλαν στον ρέβεντον με τελειωμένο βιολόγο κι εγώ ήμουν ωκεανού!
Krystalia

Krystalia

Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 03/07/2012
Τόπος : Iraklio,Kritis
Φύλλο : Θηλυκό

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA   EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA EmptyΤρι Ιουλ 03, 2012 3:58 pm

Μην ακουω τρελες βραδιατικο...Ολες οι αμυνες πρεπει να μπενουν...οχι μονο ξηφους,χεριον,στιλετα,βελους φυσικα κ καμπανα τουλαχιστον...Δεν υπαρχουνε βασικες αμυνες ΟΛΕ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!

EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ SURA
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» EPIC ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ
» gia kranos sura ..xrisi sura kai ...ifestou kai 30 lotous
» προβλιμα
» προβλιμα
» πρόβλιμα με το παιχνίδι

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Reventon R&G Forum :: Καλάθι Αχρήστων :: Καλάθι Αχρήστων-
Μετάβαση σε: