| SPAWN KILL | |
|
+4Ouzakas fast. DreamSaman TRELARAS 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
TRELARAS
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012 Ηλικία : 30 Φύλλο :
| Θέμα: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:26 am | |
| ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΜΕΣΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ .ΤΟ SPAWN KILL ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΝ ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ . | |
|
| |
DreamSaman
Αριθμός μηνυμάτων : 346 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Κύπρος Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:31 am | |
| να πας κανόνες παιχνιδιού και να κοιτάξεις λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει | |
|
| |
TRELARAS
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:40 am | |
| ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΤΙΣΕΜΕ .ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΘΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:41 am | |
| Ορίστε: Το Spam. Spam (στον Reventon Metin2), θεωρείται οποιαδήποτε εκούσια ενέργεια χρήστη προκαλεί την παρενόχληση των άλλων χρηστών και/ή την παρεμπόδιση από το να συνεχίσουν το παιχνίδι, σύμφωνα με τον προβλεπόμενο απο τους Διαχειριστές, τρόπο. -Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα συνεχή επαναλαμβανόμενα μηνύματα στο chat, επαναλαμβανόμενα (και ενοχλητικά) προσωπικά μηνύματα, το συνεχές κλέψιμο των τεράτων (στο exp π.χ.), των Metin, του drop, η παρενόχληση σε event κλπ.
|
|
| |
TRELARAS
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:48 am | |
| παρεμπόδιση από το να συνεχίσουν το παιχνίδι<<<<<--------- ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPAWN KILL? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΟΝ (ΤΟ SPAWN KILL) AMA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ?.ΣΥΝΕΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΟ. | |
|
| |
fast.
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Τόπος : Lungo il molo in Pireo ή Por el embarcadero en El Pireo ή 下比雷埃夫斯碼頭 Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:54 am | |
| - TRELARAS έγραψε:
- παρεμπόδιση από το να συνεχίσουν το παιχνίδι<<<<<--------- ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPAWN KILL? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΟΝ (ΤΟ SPAWN KILL) AMA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ?.ΣΥΝΕΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΗ ΚΟΙΝΟ.
Αμα καταλαβαίνει Ελληνικά Θα το καταλάβει, αν δεν θες εσυ να το καταλάβεις δεν μπορεί κανένας να κάνει κάτι. Και όσο για τις αποδείξεις, 3 φώτο θέλει και τέρμα https://reventon-forum.forumgreek.com/t1-topicΔεν ειναι κακο να διαβαζουμε που και που κανενα κανονα | |
|
| |
TRELARAS
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 5:58 am | |
| ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ .ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SPAWN KILL?.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ?.ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΜΙΝ ΑΛΥΧ . | |
|
| |
fast.
Αριθμός μηνυμάτων : 1064 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Τόπος : Lungo il molo in Pireo ή Por el embarcadero en El Pireo ή 下比雷埃夫斯碼頭 Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 6:10 am | |
| Ποοο Δεν θες να καταλαβεις μου φαίνεται. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ SPAWN KILL, ΘΑ ΔΕΙς SPAM . Και εδω σου λεει ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Το Spam. Spam (στον Reventon Metin2), θεωρείται οποιαδήποτε εκούσια ενέργεια χρήστη προκαλεί την παρενόχληση των άλλων χρηστών και/ή την παρεμπόδιση από το να συνεχίσουν το παιχνίδι, σύμφωνα με τον προβλεπόμενο απο τους Διαχειριστές, τρόπο. -Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα συνεχή επαναλαμβανόμενα μηνύματα στο chat, επαναλαμβανόμενα (και ενοχλητικά) προσωπικά μηνύματα, το συνεχές κλέψιμο των τεράτων (στο exp π.χ.), των Metin, του drop, η παρενόχληση σε event κλπ.
Αυτο υπαρχει μεσα στους κανονες
Οσο γιατί εχει αλλάξει τη λεξη απο spawn σε spam, καλα εκανε, κεφι του, μπορει να το ελεγε και Αντρέα δεν θα είχε διαφορά μιας και σου δίνει εξήγησή | |
|
| |
Ouzakas
Αριθμός μηνυμάτων : 103 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Τόπος : New York Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 7:12 am | |
| κανονικά εγώ θα έλεγα το Spam Kill να είναι όταν πατάς επανεκκίνηση στην πόλη και σε kill συνεχώς εκεί γιατί όταν πατάς επανεκκίνηση εδώ είναι φυσικό να σε σκοτώνουν | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 8:26 am | |
| Οφείλει όμως να μην σε σκοτώνει για να λειτουργεί ομολά το παιχνίδι! Λίγο πολύ η λέξη "Spam" συνηθίζεται να λέγεται σε όλα τα online παιχνίδια καθώς και σε διάφορα άλλα κοινωνικής δικτύωσης site. Δεν γίνεται έστω και ένας να μην ξέρει τι πάει να πει Spam! |
|
| |
giorgakos
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2012
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 8:28 am | |
| το σπαμμ κιλλ ειναι βαν απο τι ξερω εγω | |
|
| |
PsiXoO
Αριθμός μηνυμάτων : 113 Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2012 Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 9:06 am | |
| Κανονικα αυτη η αιτια μπαν δεν θα πρεπε καν να υπαρχει....Αμα δεν του αρεσει του αλλου ας παει σε αλλο ch...Όπως σημερα πηγα με droper κ καποιος τον σκοτωσε κ δεν εφευγε απο πανω μου.Πηρα sura τον σκοτωσα κ λεει ban επειδη παρενοχλω το exp του...
LoL...Ηρεμηστε λιγο με τις καταχρησεις των κανόνων | |
|
| |
fast.
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 9:42 am | |
| - PsiXoO έγραψε:
- Κανονικα αυτη η αιτια μπαν δεν θα πρεπε καν να υπαρχει....Αμα δεν του αρεσει του αλλου ας παει σε αλλο ch...Όπως σημερα πηγα με droper κ καποιος τον σκοτωσε κ δεν εφευγε απο πανω μου.Πηρα sura τον σκοτωσα κ λεει ban επειδη παρενοχλω το exp του...
LoL...Ηρεμηστε λιγο με τις καταχρησεις των κανόνων Σκέψου λοιπόν εσύ με τον ντροπερ σου να αλλάζεις κανάλι συνεχεία γιατί εγώ κάνω κέφι να έρχομαι συνεχεία και να σε ρίχνω. Να φέρνεις εσύ το sura σου και εγώ κάνα 2 φίλους να σπάσουμε πλακά με σενα που δεν θα μπορείς να σηκωθείς ή να σπάσεις το μετιν. Το βλέπεις λογικό αυτό; Γι αυτό υπάρχει αυτός ο κανόνας, κατά τη γνώμη μου. | |
|
| |
PsiXoO
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 10:27 am | |
| Δεν ειπα ενταξει να υπαρχει αλλα οχι να τον εχουν ολοι ελλαφρυντικο επειδη ειναι noobs και να λενε ban εσυ γιατι ενοχλεις το exp μου,ban εσυ γιατι με σκοτώνεις με πνεύμα,ban εσυ γιατι δεν με αφηνεις να σπασω το μετιν... Ηρεμα με τα ban:P:P | |
|
| |
GoddessIrida
Αριθμός μηνυμάτων : 526 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Τόπος : Wonderland Nightmare Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 10:38 am | |
| δεν είναι ελαφρυντικό! και τούμπανο να είσαι όταν θα έρθει ένα μεγαλύτερο lvl από εσένα για να σου χαλάσει το exp δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί θα είσαι μικρότερο lvl..... αλλά και ίδιο lvl να είσαι άμα κάθεται από πάνω σου με πνεύμα δεν είναι καθόλου ωραίο.....και εφόσον είναι παράβαση κανόνα είναι και ban!!!αν σας αρέσει να σας σκοτώνουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..... αλλά για αυτούς που δεν τους αρέσει μπορούμε | |
|
| |
[Admin]Alyx Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1526 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2012 Τόπος : L.A. Φύλλο :
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 10:41 am | |
| To "spam" είναι γενικός όρος. Spam σημαίνει μια ενοχλητική επαναλαμβανόμενη πράξη, όπως το πρήξιμο σε pm ή τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα στο chat. Μια υποκατηγορία του spam είναι το spawn kill που λανθασμένα πολλοί ονομάζουνε spam kill. Spawn σημαίνει εμφανίζομαι, οπότε spawn kill σημαίνει σκότωμα κατά την εμφάνιση. Φυσικά δεν μπορεί να γραφτεί μια παράγραφος που θα περιλαμβάνει όλους του τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να ενοχλήσει τον άλλον. Εξάλλου όταν ενοχλούμε τον άλλον το γνωρίζουμε πολύ καλά μόνοι μας! Στον κανόνα λοιπόν περί spam εμπίπτει και η περίπτωση του spawn kill και τιμωρείται. Όπως είπε όμως και ο PsiXoO, ορισμένοι το κάναν ψωμοτύρι Εννοείται πως οι παραβάσεις αυτές όπως και όλες, πρώτα ελέγχονται από την ομάδα για το αν έχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και μετά δίνονται οι ποινές αναλόγως. Το ότι σου λέει ο κάθε ένας "θα σου κάνω Ban" εννοείται πως δεν πρέπει να το λαμβάνεις στα σοβαρά πάντα. Τιμωρία για spawn kill δίνεται μόνο όταν η φωτό δείχνει ξεκάθαρα το dmg που δέχεται κάποιος που σηκώνεται και είναι ακόμη αόρατος με άδειο ΗΡ. Και πάλι παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι, όπως το αν το γεγονός συμβαίνει στην μέση από μάχη (πολλά άτομα) οπότε καταλαβαίνεις πως οι περιπτώσεις τιμωρίας για spawn kill είναι πολύ λιγότερες από όσες φαίνεται ή ακούγεται.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την [Admin]Alyx στις Δευ Μαρ 05, 2012 3:03 pm, 1 φορά | |
|
| |
PsiXoO
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 11:39 am | |
| Ναι αλλα αμα εισαι σε μαχη βασιλειων ας πουμε κανουν ντου οι κιτρινοι.Εχω ανοιχτο πνευμα,σκοτωνω τον αλλο οπως σηκωνεται κατα λαθος και λεει ban.Δηλαδη θα φαω μπαν ας πουμε επειδη ο αλλος δεν ξερει προς τα ποια μερια να τρεξει?:S (Με πνευμα και δεν ειμαι απο πανω του εχει χωρο να τρεξει) | |
|
| |
[Admin]Alyx Admin
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 12:04 pm | |
| - PsiXoO έγραψε:
- Ναι αλλα αμα εισαι σε μαχη βασιλειων ας πουμε κανουν ντου οι κιτρινοι.Εχω ανοιχτο πνευμα,σκοτωνω τον αλλο οπως σηκωνεται κατα λαθος και λεει ban.Δηλαδη θα φαω μπαν ας πουμε επειδη ο αλλος δεν ξερει προς τα ποια μερια να τρεξει?:S (Με πνευμα και δεν ειμαι απο πανω του εχει χωρο να τρεξει)
Διάβασε πιο προσεκτικά σε παρακαλώ. - [Admin]Alyx έγραψε:
- Εννοείται πως οι παραβάσεις αυτές όπως και όλες, πρώτα ελέγχονται από την ομάδα για το αν έχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και μετά δίνονται οι ποινές αναλόγως.
Το ότι σου λέει ο κάθε ένας "θα σου κάνω Ban" εννοείται πως δεν πρέπει να το λαμβάνεις στα σοβαρά πάντα. ...και επίσης - [Admin]Alyx έγραψε:
- Και πάλι παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι, όπως το αν το γεγονός συμβαίνει στην μέση από μάχη (πολλά άτομα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την [Admin]Alyx στις Δευ Μαρ 05, 2012 3:05 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
TRELARAS
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 12:43 pm | |
| admin ALYX ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΜ ΚΙΛΛ ΤΟ SPAWN KILL?.ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΗΓΕΙΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΣΕΟΝ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΑΥΤΟ . ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΚΟΜΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ SPAWN KILL .ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΟΥΡΑ .ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΜΙΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΕΜΟΝΙΚΟ ΠΥΡΓΟ) ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΩ? ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΩ ΡΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΙΛΛ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΙΣΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΘ ΣΙΚΩΝΕΤΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΒΑΡΑΩ ΑΛΛΟΝ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ | |
|
| |
[Admin]Alyx Admin
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 12:47 pm | |
| Όπως τα λές είναι, οπότε ξανατονίζω πως εξετάζεται λεπτομερώς η κάθε περίπτωση για να μην υπάρξει αδικία. Ειδικά στην περίπτωση του DT και των ΒΜ, πολύ σπάνια ή και ποτέ δεν δίνεται τιμωρία για spawn kill επειδή κατά 99% είναι ακούσιο.
Για την περεταίρω διευκρίνηση στους κανόνες θα έλεγα πως δεν χρειάζεται. Αλλά μιας και είναι τόσο συχνή περίπτωση, θα μπορούσε να προστεθεί μαζί με τα υπόλοιπα παραδείγματα υποθέτω. | |
|
| |
TRELARAS
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 12:59 pm | |
| ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΔΜΙΝ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΟΝ . ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΛΙΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΣΤΗΝ Δ.Ο. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ . ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΕΘΑΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΟΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ )ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ THREAD ΜΟΥ ΑΥΤΟ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΙΔΩΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ SPAWN KILL ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΜ ΚΙΛΛ (ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ). EDIT:.AN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΑΜ Η ΚΑΙ Ο ΑΛΥΧ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ .ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ | |
|
| |
[Admin]Alyx Admin
| Θέμα: Απ: SPAWN KILL Δευ Μαρ 05, 2012 3:10 pm | |
| Θα μπορούσε να φτιαχτεί μια λίστα με όλες τις περιπτώσεις παρενόχλησης (spam) και να αναγράφονται στους κανόνες. Και πάλι όμως έτσι θα υπήρχαν ελλείψεις, γιατί η ευρηματικότητα ορισμένων προκειμένου να ενοχλήσουνε το παιχνίδι του άλλου, είναι εκπληκτική. Οπότε αναγράφεται ένας γενικός κανόνας στον οποίο εμπίπτουν όλες οι περιπτώσεις παρενόχλησης. Συγκεκριμένα για το spawn kill, ας πούμε πως επειδή είναι πολύ συχνό φαινόμενο, ας αναγράφεται ως παράδειγμα μαζί με τα υπόλοιπα που αφορούν συχνές περιπτώσεις παρενόχλησης.
# Κλειδώνει | |
|
| |
| SPAWN KILL | |
|