Reventon R&G Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αρχική ΣελίδαΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το παρόν forum είναι αρχειοθετημένο. Το ενεργό forum βρίσκεται εδώ.

βοηθεια με game

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
denniszonar

denniszonar

Αριθμός μηνυμάτων : 120
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012
Φύλλο : Άντρας

βοηθεια με game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: βοηθεια με game   βοηθεια με game EmptyΠεμ Αυγ 09, 2012 10:20 pm

καλησπερα σας ειχα πολυ καιρο να συνδεθω στο παιχνιδι λογο φορτου εργασιας και κανω εκκινηση patch και δεν με βαζει μου βγαζει ενα μικρο παραθυρακι και κλινει μετα χρησιμοποιω το client V3 εχει αλλαξει κατι???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ANTEGEIA1

ANTEGEIA1

Αριθμός μηνυμάτων : 833
Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2012
Τόπος : Κοκκινη Κολαση
Φύλλο : Θηλυκό

βοηθεια με game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βοηθεια με game   βοηθεια με game EmptyΠαρ Αυγ 10, 2012 12:44 am

Καλημέρα εξήγησε μας εδώ τι εννοείς γιατί, καταλαβένω ότι έχεις και τα δυο client στον υπολογιστή

Παράθεση :
κανω εκκινηση patch και δεν με βαζει μου βγαζει ενα μικρο παραθυρακι και κλινει μετα χρησιμοποιω το client V3 εχει αλλαξει κατι
narma

narma

Αριθμός μηνυμάτων : 269
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2012
Φύλλο : Άντρας

βοηθεια με game Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: βοηθεια με game   βοηθεια με game EmptyΠαρ Αυγ 10, 2012 1:34 am

ANTEGEIA1 έγραψε:
Καλημέρα εξήγησε μας εδώ τι εννοείς γιατί, καταλαβένω ότι έχεις και τα δυο client στον υπολογιστή

Παράθεση :
κανω εκκινηση patch και δεν με βαζει μου βγαζει ενα μικρο παραθυρακι και κλινει μετα χρησιμοποιω το client V3 εχει αλλαξει κατι

Λογικα τα ps των δυο πατσ που εχεις μεσα στον υπολογιστη σου μπερδευονται βγαλε το παλιο και το καινουργιο και ξανακατεβασε μονο το V3 γιατι πυθανων να εχουν χαθει καποια αρχεια.Αν δεν δουλεψει ουτε ετσι ενημερωσε μας...

βοηθεια με game 1670605451 Γεια σου antegeia...

βοηθεια με game
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μια βοήθεια δεν μπορώ να μπω στο game!
» Game
» Κατεβασμα του game...
» HELP TO GAME DN 3EKINA
» Lagg in-game

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Reventon R&G Forum :: Καλάθι Αχρήστων :: Καλάθι Αχρήστων-
Μετάβαση σε: