dimitris@
Αριθμός μηνυμάτων : 79 Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2012 Τόπος : athens Φύλλο :
| Θέμα: ΣΟΥΡΑ Τετ Αυγ 01, 2012 6:01 am | |
| ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΒΠ ΒΜ Ι ΟΠΛΟΥ ???? ΠΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΜ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΤ ???? ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ,ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΙΔΕΡΕΟ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΒΜ ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΑ ΒΜ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ! | |
|
gatoulis
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ημερομηνία εγγραφής : 20/06/2012 Ηλικία : 27 Φύλλο :
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Τετ Αυγ 01, 2012 6:04 am | |
| το μονο που μπορω να σου πο ειναι οτι καλυτεροι ειναι οι ΒΜ για πβπ απο τους οπλου | |
|
dimitris@
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Τετ Αυγ 01, 2012 9:13 am | |
| και εγω αυτο πιστευω αλλα οι βμ ειναι πολοι χαλια ενο με τουσ οπλου κανεις πολλα πραγματα δροπ τα παντα οτι θες αλα ειναι δισκολη θελουν να ξερεις να παιζεις καλα. εγω θελω να μαθω τι iteams φορανε..... | |
|
RayQuaza(DFT)
Αριθμός μηνυμάτων : 227 Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2012 Ηλικία : 27 Τόπος : Κυπρος Φύλλο :
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Τετ Αυγ 01, 2012 10:20 am | |
| οι οπλου με το σωστο στησιμο και τελειωμενο βιολογο ειναι ακατανικιτοι!οποτε πιστευω καλυτεροι απο βμ ειναι. | |
|
dimitris@
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Πεμ Αυγ 02, 2012 9:48 am | |
| ειμαι πετραδια ωκεανου γεματος σετ φουλ βονους τα παντα | |
|
PantaMaziSou
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 16/04/2012 Ηλικία : 29 Τόπος : Crete Φύλλο :
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Πεμ Αυγ 02, 2012 11:54 am | |
| και ΒΜ και όπλου είναι καλοί απλά πρέπει να έχεις items που ξέρεις ότι είναι καλά για πβπ και όχι ότι νάνε.. | |
|
dimitris@
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Παρ Αυγ 03, 2012 5:24 am | |
| ΤΑ ΙΤΕΜΣ ΖΥΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΦΙΣΤΕΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ | |
|
ANTEGEIA1
Αριθμός μηνυμάτων : 833 Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2012 Τόπος : Κοκκινη Κολαση Φύλλο :
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Παρ Αυγ 03, 2012 5:54 am | |
| Επειδή είμαι Sura Μαύρης Μαγείας θα σου πρότεινα
Περιδέραιο γρανάτη Βραχιόλι Shangri- La Σκουλαρίκια Γνώσης Μπότες Στρατηγού, τώρα αν θες να βάλεις βέβηλες εσυ αποφασίζεις
πυστεύω να σε βοήθησα λιγάκι Σε απάντηση μου για το ποιός ειναι καλύτερος σε pvp θα σου βάλω μια παλιά ανάρτηση σε κάποιες δοκιμές που είχε κάνει ο Admin - Παράθεση :
- Alyx έγραψε:
Δοκιμή από τεστ.
Warrior Αύρας vs ΒΜ. Και οι 2 Lv 250, όλα Ρ, full σε όλα στον αντίπαλό τους, μαζί με αποστολές βιολόγου, κούρεμα, items Item Shop, +6 λίθους και items για stats από Item Shop. Τα dmg είναι χωρίς critical. Ο Warrior κανονικά με Αύρα και ο ΒΜ με προστασία (- 1/3 του dmg).
[b]Warrior σε BM: Σύγκρουση 1.4k, Κόψιμο 1.3k σύνολο, Στριφό 1.8k
BM σε Warrior: Σκοτεινή 2.9k, Επίθεση Φλόγας 3.3k, Σφαίρα 5.0k, Πνευματική 2.9k, Πνεύμα 2.5k
BM σε Warrior με +8% μαγική αντίσταση από την Δροσιά.: Σκοτεινή 2.1k, Επίθεση Φλόγας 2.3k, Σφαίρα 3.5k, Πνευματική 2.0k, Πνεύμα 1.7k
Warrior Αύρας vs Σαμάνο Δράκου, με ίδια στησίματα όπως πριν, αντίστοιχα για αυτούς τους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες είναι με ό,τι skill μπορούν να έχουν, ενεργό.
Warrior σε Σαμάνο: Σύγκρουση 2.9k, Κόψιμο 2.4k σύνολο, Στριφό 3.3k
Σαμάνος σε Warrior: Δράκος Πυροβολισμού 3.1k, Ιπτάμενο Φυλακτό 2.8k, Βρυχηθμός 4.8k
Σαμάνος σε Warrior με +8% μαγική αντίσταση από την Δροσιά.: Δράκος Πυροβολισμού 2.2k, Ιπτάμενο Φυλακτό 2.0k, Βρυχηθμός 3.3k
Η δοκιμή έγινε προς χάριν του μεγαλυτέρου ποσοστού παικτών του server Το παράδειγμα είναι ενδεικτικό και βάση αυτού μπορούν να υπολογιστούν και τα dmg των άλλων χαρακτήρων, αν κάποιος μπορεί να το υπολογίσει αναλογικά.
Κατά κανόνα στο παιχνίδι οι BM είναι πολύ δυνατοί χαρακτήρες και με την καλύτερη άμυνα από όλους τους άλλους. Πάντα θα είναι δυνατότεροι και πάντα θα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό πιθανότητας νίκης στα PvP. Οι Πολεμιστές από την άλλη έχουν περισσότερη δύναμη στα μικρότερα Lv και όχι στα μεγαλύτερα. (Μικρότερα Lv, όταν τα skills δεν είναι Ρ).
Ανέφερα και την περίπτωση του Σαμάνου, γιατί η μαγική αντίσταση θα επηρεάσει και αυτούς. Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης το πόσο περισσότερο dmg σκάει ο Warrior στον Σαμάνο από ό,τι στον ΒΜ ο οποίος έχει και την Προστασία.
Αυτό που βλέπω είναι κάτι γνωστό. Έναν ΒΜ που είναι πολύ πιο δυνατός από έναν Αύρας όσον αφορά τα νούμερα. Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι και δεν συμφωνώ στο να αλλάξει. Εκτός αυτού, όσο δικαίωμα έχουν και οι 'κατά των ΒΜ' να παραπονιούνται, άλλο τόσο έχουν και οι ΒΜ να αντιτίθονται σε αυτό. Οπότε ποιος τελικά θα αποφασίσει τι είναι το δίκαιο;
| |
|
[MOD]Tsunami Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2838 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Ηλικία : 28 Τόπος : In my World Φύλλο :
| Θέμα: Απ: ΣΟΥΡΑ Παρ Αυγ 03, 2012 6:31 am | |
| | |
|