Reventon R&G Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αρχική ΣελίδαΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το παρόν forum είναι αρχειοθετημένο. Το ενεργό forum βρίσκεται εδώ.

Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
PowerAbsolute

Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2012
Τόπος : Your Place
Φύλλο : Άντρας

Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας   Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας EmptyΣαβ Ιουν 30, 2012 1:12 pm

Επειδη ειδα πολλα ατομα να μην γνωριζουνε οτι δεν χρειαζεται να περιμενουνε 5 δευτερα και να μαγευουνε με Πουγκια αλλα να πανε στην Περιοχη Συντεχνιας(Πρωτη επιλογη δαχτυλιδι Levi) οπου γινεται το εξης:
Τα καταραμενα τερατα(Λυκοι,αρκουδες,αγριοχοιροι κ.τ.λ..) ριχνουνε σε ολα τα λεβελς (μεταξυ 30-250 πιστευω) τετραδες μαγεματων οι οποιες συγχωνευονται αυτοματα μολις τις σικοσουμε απο κατω.Ετσι διευκολυνεται το μαγεμα αντικειμενων με την χρηση 200 Μαγεματων τα οποια μπορειτε να μαζεψετε ευκολα σε 5-10 λεπτα σε αντιθεση με τα κατα την γνωμη μου δυσχρηστα Πουγκια του Item Shop της πολης.Δεν εχω παρατηρησει διαφορα στην τυχη των bonus και πηρα την πρωτοβουλια να φτιαξω αυτο το Post διοτι παρα την δημοσιευση παρομοιου στα νεα του σερβερ απο τον Admin Alyx πολλα ατομα εκαναν παραπονα στην κληση για τα 5 δευτερολεπτα των πουγκιων.Αν σας φανηκε χρησιμο η χαρα θα ειναι δικη μου. Smile -Syndicate
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
MuLtiKiLL

MuLtiKiLL

Αριθμός μηνυμάτων : 31
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας   Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας EmptyΣαβ Ιουν 30, 2012 1:59 pm

μετα απο αυτο το ποστ απιστευτο lag στην περιοχη συντεχνιας....
PowerAbsolute

Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2012
Τόπος : Your Place

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας   Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας EmptyΚυρ Ιουλ 01, 2012 2:27 am

Για οσους δεν εχουν καταλληλο Internet/P.C. ισως,εμενα δεν κολλαει καθολου.
Im a Ninja

Im a Ninja

Αριθμός μηνυμάτων : 487
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012
Τόπος : Κόνιτσα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας   Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας EmptyΚυρ Ιουλ 01, 2012 3:45 am

Ούτε εμένα έχει lag
KillerDe4th

KillerDe4th

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας   Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας EmptyΚυρ Ιουλ 01, 2012 3:50 am

Mην λέτε ότι νάνε τώρα μια χαρά είναι έτσι και lag δεν έχει.

Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ΕΧΩ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥΣ
» ΚΤΗΜΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ
» ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ
» Off line μέλη συντεχνίας.
» Σχετικά με την απομάκρυνση offline μελών Συντεχνίας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Reventon R&G Forum :: Καλάθι Αχρήστων :: Καλάθι Αχρήστων-
Μετάβαση σε: