PowerAbsolute
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2012 Ηλικία : 85 Τόπος : Your Place Φύλλο :
| Θέμα: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Σαβ Ιουν 30, 2012 1:12 pm | |
| Επειδη ειδα πολλα ατομα να μην γνωριζουνε οτι δεν χρειαζεται να περιμενουνε 5 δευτερα και να μαγευουνε με Πουγκια αλλα να πανε στην Περιοχη Συντεχνιας(Πρωτη επιλογη δαχτυλιδι Levi) οπου γινεται το εξης: Τα καταραμενα τερατα(Λυκοι,αρκουδες,αγριοχοιροι κ.τ.λ..) ριχνουνε σε ολα τα λεβελς (μεταξυ 30-250 πιστευω) τετραδες μαγεματων οι οποιες συγχωνευονται αυτοματα μολις τις σικοσουμε απο κατω.Ετσι διευκολυνεται το μαγεμα αντικειμενων με την χρηση 200 Μαγεματων τα οποια μπορειτε να μαζεψετε ευκολα σε 5-10 λεπτα σε αντιθεση με τα κατα την γνωμη μου δυσχρηστα Πουγκια του Item Shop της πολης.Δεν εχω παρατηρησει διαφορα στην τυχη των bonus και πηρα την πρωτοβουλια να φτιαξω αυτο το Post διοτι παρα την δημοσιευση παρομοιου στα νεα του σερβερ απο τον Admin Alyx πολλα ατομα εκαναν παραπονα στην κληση για τα 5 δευτερολεπτα των πουγκιων.Αν σας φανηκε χρησιμο η χαρα θα ειναι δικη μου. -Syndicate | |
|
MuLtiKiLL
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2012 Ηλικία : 36 Τόπος : Θεσσαλονίκη Φύλλο :
| Θέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Σαβ Ιουν 30, 2012 1:59 pm | |
| μετα απο αυτο το ποστ απιστευτο lag στην περιοχη συντεχνιας.... | |
|
PowerAbsolute
Αριθμός μηνυμάτων : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2012 Ηλικία : 85 Τόπος : Your Place Φύλλο :
| Θέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Κυρ Ιουλ 01, 2012 2:27 am | |
| Για οσους δεν εχουν καταλληλο Internet/P.C. ισως,εμενα δεν κολλαει καθολου. | |
|
Im a Ninja
Αριθμός μηνυμάτων : 487 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Τόπος : Κόνιτσα Φύλλο :
| Θέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:45 am | |
| | |
|
KillerDe4th
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2012 Φύλλο :
| Θέμα: Απ: Μαγεματα απο Περιοχη Συντεχνιας Κυρ Ιουλ 01, 2012 3:50 am | |
| Mην λέτε ότι νάνε τώρα μια χαρά είναι έτσι και lag δεν έχει. | |
|